Her i Bergen er det fortsatt herlig vårvær. Idag er det cakepops på tapetet. Jeg brukte kakerestene fra Devils Food kaken jeg lagde for to dager siden. Cakepops ser ut sånn cirka sånn:
Det er lett forklart kakebunnrester + noe som binder bunnen i sammen, som for eksempel sjokolade, kremost, vaniljekrem ol, og sjokolade som overtrekk.
Så da er det bare å sette i gang, jeg hadde igjen cirka 1/4 kake med frosting, så derfor er oppskriften basert på dette:)
Ingredienser:
kakebunn
65g sjokolade
100g sjokolade
10g delfiafett.
Først smuldrer du opp kakebunnen din.
Og blander i 65g smeltet sjokolade.
Form massen i ønsket størrelse og fasong, sett cocktailpinner eller lignende i, og sett i frysen.
Smelt delfiafett og 100 gram sjokolade i mikroen og dypp cakepopsene.
Rull så cakepopsen i ønsket pynt, for eksempel kakepynt, hakket eller knust godteri.
For eksempel slik:
Det var alt for denne gang, håper alle får en fortsatt fin uke. Følg med i morgen; for da blir det middag! Følg meg gjerne på facebook.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar