Idag er det en fantastisk god og spennende laksetartar som serveres. Jeg har brukt laks fra merket SALMA, men merket FINEST passer også ypperlig.
"SALMA er en garantert fersk, skinn- og benfri lakseloin, produsert på et av verdens mest moderne oppdrettsanlegg på Bømlo. SALMA er av den ypperste sashimikvalitet og blir blant de internasjonalt mest anerkjente kokker, ansett som den beste laksen i verden.
Fra laksen svømmer i sjøen til den er ferdig vakuumpakket, tar det maksimalt 4 timer. SALMA har vitenskaplig dokumenterbare kvalitetsfordeler på farge, kjøttkvalitet, fasthet og smak." -SALMA
Ingredienser:
250g SALMA
120g Rødløk
20g Kapers
20g Kapers
1 1/2ss Gressløk
4ts Parmesan
1ss Dijonsennep
6ss god Olivenolje
Bruk alltid kjøleskapskald SALMA når du skal begynne å kutte eller skjære i fisken. Her skal du kutte SALMA i små terninger ca 0,5 x 0,5 cm. Kutt rødløk og gressløk fint. Rett før servering blander du alle ingrediensene sammen. Smak til med salt, pepper og noen dråper sitron. Form tataren i porsjonsbiter og server på fat eller server tartaren i fine glass.
GOD SERVERING!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar