fredag 6. januar 2012

Sitron og Kokostrøfler

Godt Nyttår alle sammen. Da er det på tide for meg å ta fatt på litt seriøs matblogging. Og forhåpentligvis vil dere finne noe dere liker det kommende året.
Idag vil jeg presentere dere for noen supergode Sitron og Kokostrøfler.



Ingredienser:
200g Hvit Sjokolade
1/2dl Kremfløte
1ss revet Sitronskall
2ts nypresset Sitronsaft
45g Kokosmasse
40g Kokosmasse, ekstra.


Ha fløte og sjokolade i en kjele, og rør over svak varme til sjokoladen har smeltet. Ta kjelen av platen. Vask og skrubb sitron skallet godt før du river kun det gule på et rivjern. Rør sitronskall, sitronsaft og kokosmasse inn i sjokolademassen, og avkjøl i 30 minutter. Sett massen i kjøleskapet i 1,5 time.

Trill blandingen til jevnstore kuler, og legg kulene på et brett dekket med aluminiumfolie. Sett brettet i kjøleskapet i 45 minutter. Trill til slutt de stivnede kulene i ristet kokosmasse. Ristet kokosmasse får du ved å ta kokosmassen i en varm stekepanne, uten olje eller smør, og rister den til den får en lys brun farge.


Disse er veldig fine å pakke inn i cellofan og gi i gave. Cellofan får du kjøpt f.eks. på Ark.


Håper dere har lyst å prøve dem ut, de er VELDIG gode!! 
Ha en God Helg alle sammen!
LYKKE TIL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar