Nå er en ny uke i gang, og hva er vel ikke bedre enn å spise en fantastisk frokost på morgenkvisten? Vel, en av mine favoritter en amerikanske pannekaker med masse, deilig tilbehør. Favoritten er med sjokoladesaus og jordbær.
Ingredienser:
(10-12 pannekaker)
50g smør
2,5dl melk
2 egg
3dl hvetemel
2ts bakepulver
1ss sukker
1/2ts salt
Smelt smøret og hell det i en bolle sammen med melken. Visp i eggene. Bland hvetemel, bakepulver, sukker og salt sammen i en bolle. Hell i vesken med du rører godt. La pannekakerøren stå og svelle i rundt 15 minutter. Dette er viktig for å få en god og luftig konsistens. Stek pannekakene, husk at disse er mindre en vanlige pannekaker. Nå pannekaken begynner å "boble" på toppen kan du snu den. Legg de ferdige pannekakene oppå hverandre på et fat. Serveres varme med ditt favoritt pålegg. For eksempel bacon, lønnesirup, bær og frukt, sjokoladesaus, ost og is.
Det som er fint med denne røren er at du kan lage den kvelden i forveien. Er røren blitt ekstra tykk er det bare å tilsette litt melk om ønskelig. Men husk at pannekakerøren skal være litt tykk.
2 egg
3dl hvetemel
2ts bakepulver
1ss sukker
1/2ts salt
Smelt smøret og hell det i en bolle sammen med melken. Visp i eggene. Bland hvetemel, bakepulver, sukker og salt sammen i en bolle. Hell i vesken med du rører godt. La pannekakerøren stå og svelle i rundt 15 minutter. Dette er viktig for å få en god og luftig konsistens. Stek pannekakene, husk at disse er mindre en vanlige pannekaker. Nå pannekaken begynner å "boble" på toppen kan du snu den. Legg de ferdige pannekakene oppå hverandre på et fat. Serveres varme med ditt favoritt pålegg. For eksempel bacon, lønnesirup, bær og frukt, sjokoladesaus, ost og is.
Det som er fint med denne røren er at du kan lage den kvelden i forveien. Er røren blitt ekstra tykk er det bare å tilsette litt melk om ønskelig. Men husk at pannekakerøren skal være litt tykk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar